Вхід | Реєстрація

У Гребінківському районі перекинулася вантажівка

У Гребінківському районі перекинулася вантажівка

У Гребінківському районі, на 133 кілометрі автодороги Київ–Харків, в селі Олексіївка, близько 9 години, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВОЛЬВО з цистерною.

За попередніми даними, автомобіль ВОЛЬВО рухався зі сторони Черкас у напрямку Харкова. Зі слів водія, на головну дорогу раптово виїхав легковик, і водій вантажівки, аби уникнути зіткнення, різко звернув праворуч. Як результат, автомобіль з’їхав у правий кювет і перекинувся, що спричинило розлиття карбамідно-аміачної суміші.

На місце події негайно прибули інспектори Державтоінспекції, швидка та працівники МНС. За попередньою інформацією МНС, хімічна суміш, витік якої відбувся внаслідок перекидання вантажівки, загрози для навколишнього середовища не представляє.

43-річного водія вантажівки, мешканця Черкащини, шпиталізовано до районної лікарні з тілесними ушкодженнями. Пасажир вантажівки, 42-річний черкащанин, який на момент ДТП перебував у кабіні, не постраждав.

Наразі з’ясовуються обставини автопригоди. Державтоінспекція забезпечує безпеку дорожнього руху.


Автор: УДАІ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 15:25 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації