Вхід | Реєстрація

«Красивого життя» хотілося кожному, але не всякий отримав

«Красивого життя» хотілося кожному, але не всякий отримав

Днями до чергової частини Семенівського райвідділу міліції зателефонував голова однієї із сільрад та повідомив про крадіжку із місцевого магазину-кафетерію.

Слідчо-оперативна група у складі начальника дільничних інспекторів майора міліції Олександра Лут та начальника карного розшуку капітана міліції Євгена Черненко оперативно зреагувала на повідомлення та виїхала на місце злочину.

Туалетна вода, дві машинки для чоловічих зачісок, спиртні напої, шоколадки, сигарети, упаковка запальничок, іграшка «йо-йо» далеко не повний список викрадених речей, загальна вартість яких сягає близько 8000 гривень.

Начальник Семенівського райвідділу міліції Юрій Бець зазначає: «Справу вдалося розкрити досить швидко, бо працювали досвідчені професіонали. Міліціонерам знадобилася лише доба, аби встановити коло підозрюваних та з’ясувати їх місце знаходження».

Підозра впала на трьох місцевих мешканців. Під час санкціонованого обшуку помешкання одного із них правоохоронцями було виявлено та вилучено викрадені із магазину речі. На момент приходу стражів порядку зловмисники встигли розпити пляшку коняку та викурити по декілька цигарок.

Свій вчинок затримані пояснили тим, що ніде не працюють, а «красивого життя» хотілося кожному. Так, відпочиваючи неподалік даного закладу, одному із спільників, 20-річному юнаку,і прийшла ідея скоїти крадіжку. Двоє інших хлопців (20-ти та 23-х років) підтримали ідею товариша. Тож дня, вночі, вони зламали двері закладу, проникли всередину та викрали ще не розпакований товар, який днем раніше був доставлений у магазин для продажу.

На сьогодні зловмисники затримані. Щодо них порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка із проникненням у приміщення). Вказані дії згідно законодавства України караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Ірина Костенко, за матеріалами УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2012, 11:37 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації