Вхід | Реєстрація

Пропонуємо віддати каплицю громаді Миколаївського храму

Пропонуємо віддати каплицю громаді Миколаївського храму

Прочитавши в «ЕХО» інформацію про те, що на сесії міської ради піднімалося питання передачі в оренду каплиці Всіх Святих, що знаходиться на міському кладовищі, нам, дітям війни, до цього часу не зрозуміло, як святиню можна віддати в оренду?
Так, дякуючи заслуженій людині всієї України і, зокрема, Кобеляцького краю — Миколі Касьяну, каплиця Всіх Святих є прикрасою цвинтаря і повинна служити всім кобелячанам. Тільки не на правах оренди. Адже, щоб зайти до каплиці і провести людину у вічність, потрібно буде платити гроші орендарю.
Ми вже звикли до того, що влада на кожному кроці шукає можливість стягнути плату з людей. Причому з простих людей, не з багатіїв, яких в нашій країні розвелось чимало.
Віддаючи дань пам’яті Миколі Касьяну, не робіть зі святині бізнес. Не ставте святі місця на «колесо бізнесу».
Маємо надію, що депутати міської ради зроблять правильний вибір і безкоштовно передадуть цю споруду громаді міста Кобеляки в особі Миколаївського храму. Адже ми впевнені, що громада Миколаївського храму буде проводити служіння та забезпечить безперебійну службу для всіх громадян міста.


Автор: Віра Ситник, За дорученням комітету РГО «Захист дітей війни»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2012, 17:13 | Кобеляки | Суспільство
1. Сергій / 29 березня 2012, 22:47
«...нам, дітям війни, до цього часу не зрозуміло, як святиню можна віддати в оренду?». Ну тут Віра Степанівна явно злукавила. До чого "діти війни", якщо вона писала явно як староста церкви?
"...і безкоштовно передадуть цю споруду громаді міста Кобеляки в особі Миколаївського храму." Чогось думається, що це було б не законно.
2. New York / 30 березня 2012, 06:39
«нам, дітям війни»
Як тільки напрягає вуха таке формолювання! Виходить, що війна — це багатодітна мати.

По темі: пашла жара, називається. "Велик наш Бог. Урви себе кусок!" © Стивен Кинг.
3. Олексій / 30 березня 2012, 11:58
4. KING пише:
« А зі своїми свічками можна? »

Думаю ніхто не заборонятиме ставити свою свічку.
4. KING пише:
«Прийшов до батюшки, попросив, він відспівав, ти йому "спасибі" і він пішов соб?»

Так, саме так і є, прийшов до батюшки, попросив, він відспівав, ти йому "спасибі" і він пішов собі. А ти одразу до матушки з тим шо бог послав (бог зазвичай посилає певну заздалегідь обумовлену суму). )))

Змінено 30.03.2012, 11:59
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації