Вхід | Реєстрація

У Гребінці пройшов День призовника

У Гребінці пройшов День призовника

В Гребінківському районному будинку культури відбувся загальнорайонний захід з нагоди проводів юнаків до лав Збройних Сил України.

Привітати новобранців з визначним у їхньому житті днем прийшли - керівництво району рідні та близькі.

Вітаючи молодих людей з цією подією перший заступник голови районної державної адміністрації вручив подарунки і наголосив на важливості даного етапу в житті кожного чоловіка. Запевнив, що держава, Президент та Уряд роблять все для того, щоб забезпечити достойні умови для проходження служби, збереження життя та здоров’я солдат строкової служби, а також для їх професійної підготовки.

Побажання здоров'я, успіхів у службі, армійської виправки висловили майбутнім солдатам керуючий справами Гребінківської районної ради, заступник Гребінківського міського голови, районний військовий комісар.

Напутні слова батьків проголосила мати одного з призовників. Вона наставляла служити з честю та гідністю і обов’язково під мирним небом.

Усіх присутніх частували за традицією запашним короваєм. Щоб підсолодити юнакам сумну мить розставання з рідною домівкою, працівники культури підготували концертну програму.

http://grebenka.com/news/2012-04-09-914


Автор: Гребінківська районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2012, 09:52 | Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації