Вхід | Реєстрація

СБУ Полтавщини вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

СБУ Полтавщини вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

В Управлінні Службі безпеки України  в Полтавській області вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Звертаючись до співробітників та ветеранів Управління-учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, заступник начальника Управління СБУ в Полтавській області Владислав Настека зазначив: «Чорнобильська трагедія стала символом не лише великої біди, а й безмежної мужності наших земляків. Тисячі людей вступили  у смертельний двобій із незримим ворогом. У ті дні ліквідатори захищали не тільки рідну землю і народ України, а й все людство. З честю та гідністю вони сповна виконали свій обов'язок – ризикуючи життям і здоров'ям закрили собою світ від жахливих променів радіації»

Від імені керівництва Служби безпеки України, Ради ветеранів та колективу Управління він висловив учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС глибоку вдячність за виявлені самовідданість та мужність.

Після зустрічі керівництвом Управління, молоді співробітники та ветерани - учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС поклали квіти до  «Меморіалу учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС та жертвам Чорнобильської катастрофи».


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2012, 17:42 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації