Вхід | Реєстрація

Заправку збудували біля людських хат

Жителі Семенівки незадоволені збудованою на околиці селища заправкою. Вона запрацювала місяць тому. Люди нарікають, що АЗС розташована в гирлі річки Крива Рудка.
Заправка належить кременчужанину Володимиру Подосяну. 2007-го він звернувся в Семенівську селищну раду для виділення земельної ділянки під будівництво.
Місцеві нарікають, що для заправки не продумали безпечного розташування.
— Хоча місцина освітлена і заїжджати на заправку зручно. Проте виїхати складно, бо водіям не видно дорогу за поворотом, — переказує семенівчанка, просить не називати. — Праворуч від заправки вулиця, хати зовсім близько. Люди бояться, щоб бензин у криниці не попав.
У селищній раді кажуть, екології заправка не шкодить.
— Селищна рада дозволів на будівництво не дає, — пояснює селищний голова Семенівки Людмила Милашевич. — Усі погодження на рівні області та Києва.
Людмила Павлівна говорить, заправка розміщена не в гирлі річки Крива Рудка. До нього відстань значна. Збудували заправку біля заглибини, яка утворилася після очищення ставка.
— Там гарний заїзд, освітили територію, — говорить селищний голова. — Влаштували на заправку вісім місцевих жителів. 10 відсотків від вартості будівництва заправки планують виділити на потреби селища.

Автор: «Газета.ua»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 11:23 | Семенівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації