Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відбулося свято вулиці Олега Кошового до Дня Перемоги

У Кременчуці відбулося свято вулиці Олега Кошового до Дня Перемоги

В Автозаводському районі м.Кременчука продовжуються традиційні свята вулиць та мікрорайонів до Дня Перемоги. 26 квітня на підвір’ї ліцею №30 відбулося свято вулиці Олега Кошового. На нього зібралося близько ста ветеранів та мешканців прилеглого мікрорайону. А поздоровити їх прийшли депутати Кременчуцької міської та Автозаводської районної рад: Ольга Шиян, Кирило Юхно, Олександр Яцина, та Олександр Вертюх.

Вони подякували ветеранам за їх подвиг та побажали довгих років життя. Зі спогадами про свого батька, який навічно загубився на дорогах війни, перед ветеранами виступила член Полтавської спілки літераторів та Спілки літераторів «Славутич» м.Кременчука Ольга Пилипчук, яка прочитали свій вірш про загиблих у тій страшній війні.

З концертною програмою перед ветеранами війни виступили хореографічні колективи ліцею №30 та ансамбль народної пісні мікрорайону №15. Звучали українські пісні та пісні про війну, які розчулили ветеранів. Учні ліцею №30 вручили ветеранам війни червоні гвоздики, а депутати організували для них благодійний обід у їдальні ліцею №30, де продовжилися спогади про війну, поздоровлення з Днем Перемоги, та звучали пісні військових часів.

У планах Автозаводської районної ради 4 травня провести урочистий прийом головою ради Володимиром Коваленко ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій  у парку Миру. А традиційний парад, присвячений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, пройде 8 травня. Урочиста хода святкових колон почнеться у 8.40 від колишнього кінотеатру «Кропівницького» у Великій Кохнівці. Біля пам’ятника Воїну Визволителю відбудеться мітинг та покладання квітів, після чого парадною ходою перед ветеранами війни пройдуть колони військових, пошукових загонів, навчальних закладів району, спортивних шкіл, військової та рятувальної техніки.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2012, 12:32 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації