Вхід | Реєстрація

Розпочався Всеукраїнський конкурс «100 кращих товарів України»

Розпочався Всеукраїнський конкурс «100 кращих товарів України»

Розпочався Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2012 році. Цьогоріч він проводиться Міністерством економічного розвитку та торгівлі України під патронатом Президента України. Суб’єкти господарювання з усіх куточків нашої держави 9-й рік поспіль змагатимуться між собою за право називати свою продукцію чи послуги найякіснішими.
Нагадаємо, що торік у найпрестижнішому змаганні з якості взяло участь близько півтори тисячі підприємств, які задіяні в різних галузях економіки. До загальнодержавного рівня дійшло лише 255 учасників.
Приємно відзначити, що до числа тих, чию продукцію було визнано найякіснішою в Україні у 2011 році, увійшло відразу 4 підприємства з Полтавщини. Крім того, 3-м підприємствам нашої області було присвоєно почесне звання лауреатів та ще три підприємства області стали фіналістами конкурсу. Загалом же свої сили випробували 25 підприємств нашої області, які представили на суд компетентного журі 29 видів продукції та послуг. Усі вони були відзначені відповідними дипломами, в нагородженні конкурсантів взяли участь керівники облдержадміністрації та обласної ради.
        Хочеться сподіватися цьогоріч бажаючих на ділі довести, що їхня продукція чи послуги дійсно високої якості, буде не менше.
     Отже, усіх, хто робить ставку на утвердження позитивного іміджу підприємства, не боїться здорової конкуренції та об’єктивної оцінки своєї роботи, хоче, щоб про нього дізналися не лише на теренах області, але й далеко за її межами, запрошуємо долучитися до найпрестижнішого Всеукраїнського змагання з якості!
За традицією, що склалася, «сотню кращих товарів України» визначатимуть у два етапи: на регіональному (березень - червень) та загальнодержавному (липень-листопад) рівнях.
Найкраща продукція (товари, роботи, послуги) визначатиметься у двох номінаціях:
-    продукція (ця номінація в свою чергу передбачає поділ на 4 категорії: продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення та вироби народних художніх промислів);
-    роботи та послуги.
Крім виробників продукції, які, зазвичай, виявляють найбільшу активність, до участі в конкурсі запрошуються також вищі навчальні заклади, технікуми та коледжі, професійно-технічні училища, заклади, що надають готельні, ресторанні та туристичні послуги, лікувально-діагностичні та санаторно-курортні послуги тощо.
Для участі в регіональному етапі конкурсу необхідно подати заявку та сформований пакет документів до регіональної конкурсної комісії.
Чекаємо на Вас! За довідками звертатися за телефоном/факсом:  (0532) 56-35-90.


Автор: Жанна Кущенко, ДП «Полтавастандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2012, 12:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації