Вхід | Реєстрація

Пенітенціарії Полтавщини возили свою продукцію на виставку в Києві

Пенітенціарії Полтавщини возили свою продукцію на виставку в Києві

25-26 квітня 2012 року у місті Київ на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» провели виставку виробів підприємств установ виконання покарань Державної пенітенціарної служби України «ПРОМИСЛОВІСТЬ 2012: Здобутки та перспективи співпраці». На виставці була представлена продукція 128 промислових та 12 сільськогосподарських пенітенціарних підприємств усіх регіонів України.
Урочисте відкриття виставки відбулося 25 квітня. Відкривав виставку перший заступник Голови Державної пенітенціарної служби України генерал-майор внутрішньої служби Сидоренко Сергій Миколайович. У своєму вступному слові Сергій Сидоренко зазначив, що підприємства установ виконання покарань потребують державних замовлень, бо на комерційному ринку ми не завжди конкурентоспроможні, і хотілося б, щоб результатом цієї виставки стали такі замовлення, щоб на  нас звернули увагу урядовці, голови адміністрацій, тому що ми готові до співпраці.      
 Підприємства установ виконання покарань Полтавської області не оминули нагоди представити свою продукцію в Києві. Підприємства Машівської  виправної колонії (№9) та Крюковської виправної колонії (№29) -  з сільськогосподарським профілем виробництва, а Полтавської ВК (№64),  Надержинщинської  ВК (№65) та Кременчуцької ВК (№69) – з промисловим профілем виробництва.
Підприємства установ виконання покарань Полтавщини представили наступну продукцію власного виробництва:   
-    швейні вироби: одяг спеціальний загальнотехнічного, сільськогосподарського призначення, формений одяг для працівників силових структур, медицини, сфери обслуговування;
-    вироби з деревини: піддони дерев’яні,  ящикотара, лотки хлібні;
-    будівельні матеріали: бруківка шляхова,  плитка тротуарна, блок стіновий з бутового каменю;
-    інженерні засоби охорони: стрічка колюча типу «Єгоза», дріт колючий чорний та оцинкований, сітка «Рабиця»;
-    товари широкого вжитку: сувенірні вироби; стільчики для рибалки, шезлонги та ліжка розкладні для відпочинку;
Споживачам також було запропоновано послуги виробничого характеру: послуги по розпиловці лісу, переробці сільгосппродукції, пошиттю швейних виробів, виготовленню металоконструкцій тощо.
Полтавчани представили відвідувачам виставки можливість посмакувати улюбленим українцями натурпродуктом – салом. Окрім цього була домашня ковбаса та копчена свиняча ніжка. Ця продукція користувалася неабияким попитом у відвідувачів виставки. Ну і, звичайно ж, із вирощеного на щедрих полтавських землях та зігріте променями сонця зерна свіжоспечений коровай, яким зустрічали пенітенціарії Полтавщини першого заступника Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Сидоренка.


Автор: Алла Торяник, головний спеціаліст взаємодії із ЗМІ та громадськістю УДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2012, 17:35 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації