Вхід | Реєстрація

Турбота про ветеранів - наш обов’язок

Турбота про ветеранів - наш обов’язок

Все менше залишається в наших рядах людей, що на своїх плечах вибороли Велику Перемогу. У Кременчуцькій виховній колонії, про ветеранів пам’ятають завжди, особливо про тих, які свого часу безпосередньо працювали в установі. Саме на них, на фронтовиків, рівняються нинішні пенітенціарії, саме з них беруть приклад. Напередодні свята за ініціативи начальника Кременчуцької виховної колонії Юрія Величка  та профспілкового комітету співробітники установи відвідали своїх улюблених ветеранів, привітали зі  святом, привезли подарунки.

«Ми мусимо пам'ятати тих, хто здобував для нас, своїх нащадків, можливість жити у вільному світі. Будемо пам'ятати – з вдячністю та смутком про те, як рідні нам люди віддавали своє життя за Батьківщину, волю, світле майбутнє своїх дітей. Пам'ять і вдячність – це все, що ми можемо дати нашим ветеранам. І це зробить кращими нас самих і наш світ», - наголосив у своїй промові начальник колонії. З радістю та сльозами на обличчі по своїх домівках шановні ветерани зустрічали працівників колонії. Кожному було вручено продуктові набори та матеріальну допомогу. Молоді співробітники подякували ветеранам за велику Перемогу та побажали довгих літ у доброму здоров’ї.

8 травня з вихованцями Кременчуцької виховної колонії проведено патріотично-виховний просвітницький захід “ Ніхто не забутий, на попіл ніхто не згорів” із запрошенням учасника бойових дій Василя Івановича Дзюби, який згадав героїчні сторінки  минулого радянського народу. Вірші та пісні, присвячені загиблим в тій страшній війні, слова вдячності від вихованців установи лунали на адресу Василя Івановича. Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам’ять тих воїнів, які полягли в боях, тих, хто не повернувся додому квітучою весною 1945 року, всіх, хто пішов у «вічність» в ті трагічні для нашої країни дні.

У ці вікопомні дні ми схиляємо у скорботі свої голови перед світлою пам’яттю мільйонів наших співвітчизників, які загинули у вогні цієї страшної війни. Ми схиляємо голови перед воїнами, що воювали на фронтах Великої Вітчизняної війни. Вічна їм слава, вічна їм пам’ять. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

 


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2012, 10:54 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації