Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни із Днем Перемоги

Рятувальники Полтавщини вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни із Днем Перемоги

8-го травня, напередодні свята Дня Перемоги у Територіальному управлінні МНС України у Полтавській області зібралися працівники щоб привітати Ветеранів Великої вітчизняної війни із 67-ю річницею Перемоги.

До обласного управління МНС завітали ветерани та поділилися спогадами про запеклі бої за свободу своєї Батьківщини та мужність захисників Вітчизни. Начальник Територіального управління Роман Кириленко побажав ветеранам міцного здоров’я, достатку та незгасаючої енергії. «Ваше життя і Ваш подвиг заслуговує на довічну славу і шану. Дякуємо Вам за мирне небо і сонце над нашими головами, за наше життя, яке Ви дали нам разом із свободою на землі. Ви залишитися завжди в наших очах живим прикладом як треба жити та служити своїй Батьківщині».

На святі для ветеранів звучали  музичні вітання. На згадку їм вручили квіти.  Після урочистих заходів ветерани скуштували польової каші.


Автор: ТУ МНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2012, 11:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації