Вхід | Реєстрація

Концерт до Дня Перемоги

Концерт до Дня Перемоги

Восьмого травня у районному Центрі культури та дозвілля ветеранів вітали з наступаючим святом Перемоги.

Рівно о 14:00 у просторому залі Центру культури та дозвілля зібралось безліч людей. Серед них і ветерани, котрі зайняли почесні місця у перших рядах. Розпочали концерт з пісні «Перемога» у виконанні Ірини Свяченої. Під неї діти спустились зі сцени до залу і вручили кожному ветерану по букету квітів. А в цей час на екрані можна було побачити фото воєнних років.

Цього дня зі сцени звучало багато привітань на адресу ветеранів. Першим своє вітання озвучив голова райдержадміністрації.

— Сьогодні, — каже Анатолій Таранушич, — наші ветерани — іменинники. Адже саме вони вибороли перемогу. Кожного року ми збираємося разом, аби згадати добрим словом та вшанувати пам'ять тих воїнів, які вже ніколи не повернуться з боїв Великої Вітчизняної війни. Збираємося, щоб віддати шану нашим сивочолим ветеранам. Більшість у цьому залі народилися у післявоєнний період. Нам не довелося брати участь у тій війні, про яку ми згадуємо дев’ятого травня. Та це зробили страшною ціною наші ветерани.

На завершення свого виступу Анатолій Олексійович побажав ветеранам міцного здоров’я, родинного тепла та уваги.

Голова районної ветеранської організації Григорій Кіян також привітав визволителів зі святом.

— У цей день ми згадуємо тих, хто загинув у тій страшній війні, — каже Григорій Олексійович. — Ми пам’ятаємо про величний подвиг наших земляків. Давайте будемо гордитися тим, що подарували нам наші ветерани: миром, щастям, свободою та любов’ю до рідної землі.

Далі свято продовжилось святковим концертом. Ветерани та всі присутні в залі мали змогу послухати відомі фронтові пісні. А дехто наспівував знайомі рядки та витирав з очей сльози. Цього дня перед глядачами виступили багато артистів. Серед них і наш земляк Микола Гармаш, котрий виконав пісню «Журавлі», під останні акорди якої всі присутні в залі піднялися зі своїх місць, вшановуючи пам'ять тих, хто так і не повернувся з поля бою.Піснею «День Победы» концерт завершився.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2012, 17:21 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації