Вхід | Реєстрація

Перелом щелепи як подарунок на день народження

Перелом щелепи як подарунок на день народження

Дружні подарунки на свято бувають різними. Хтось несе товаришу квіти, хтось — іменинний торт, а хтось просто приходить і… ламає щелепу.

На номер 102 чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізовано 21-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями: переломом нижньої щелепи у двох місцях.

Після отримання цього повідомлення  до потерпілого виїхала слідчо-оперативна група, де працівники міліції з'ясували всі обставини отримання тілесних ушкоджень.

Як розповідає начальник райвідділу Сергій Махно, 23-річний Іван та 21-річний Микола (імена змінено), були давніми знайомими, часто разом проводили свій вільний час. Іван проживає в Полтаві, а на вихідні та святкові дні приїзджає в село Вісичі на гостини до своїх рідних, бабусі та дідуся. Микола мешкає у Вісичах. Кожен приїзд друга вони разом обмивають оковитою.

6 травня Іван знову приїхав у гості до своїх рідних. У цей день Микола саме святкував день народження. Друзі вирішили підняти настрій спиртними напоями. Випили по першій, по другій. Потім ще і ще. Коли хміль уже добряче шугав у голову, між друзями через якусь дрібницю виникла сварка. Спочатку вони намагалися з’ясувати стосунки за допомогою словесного діалогу, а коли всі аргументи закінчилися, пустили в хід кулаки. Бійка тривала недовго. Іван кілька разів сильно вдарив друга в обличчя і той упав на підлогу.

Незабаром хлопця, який після бійки перебував у шоковому стані, відвезли до Новосанжарської лікарні. Оглянувши його, медики констатували подвійний перелом щелепи. Власне, лікарі і викликали працівників міліції. Правоохоронці виїхали до села і незабаром затримали Івана, який не заперечував своєї провини.

Наразі проти юнака порушено кримінальну справу за ст. 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». За подібний протиправний вчинок Кодекс передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Чи сяде Іван до в’язниці — вирішить суд, а от у тому, що друга він втратив, сумніватися, напевно, не доводиться. Адже перелом щелепи — все-таки не кращий подарунок на день народження.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2012, 18:09 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації