Вхід | Реєстрація

Випускний в НВК № 1: атестат, вальс та світанок

Випускний в НВК № 1: атестат, вальс та світанок

Минулих вихідних для 322 одинадцятикласників району пройшли випускні вечори.

Ось і залишились позаду уроки, заліки та іспити, години, проведені в бібліотеці… І вже в руках атестат! Попереду — нове життя, навчання у вищому навчальному закладі та робота за набутим фахом.

Роки навчання в школі завжди цікаві та найбільше запам’ятовуються. Адже там ми здобуваємо не тільки нові знання, а й знаходимо нових друзів, вірних товаришів, набуваємо життєвого досвіду. Найкращий спосіб відсвяткувати завершення навчання — випускний бал! У школі або в будь-якому іншому навчальному закладі випускний бал — завжди подія. Він означає початок чогось нового, невідомого та цікавого.

У суботу випускний вечір відбувся для одинадцятикласників Кобеляцького навчально-виховного комплексу № 1. Випускниці в елегантних сукнях, на високих підборах, з гарними зачісками разом зі своїми однокласниками в ділових костюмах пройшлися містом до Районного центру культури та дозвілля, де мали відбутися урочистості.

Піснями, танцями та віршами вітали випускників з одним із найхвилюючих свят в їхньому житті. З вітальними словами до них звернулися їхні батьки, вчителі та представники районної влади.

Зокрема, Анатолій Таранушич побажав випускникам щедрої долі та щасливих життєвих доріг, щоб життя ніколи не ставило перед ними іспити, які б не можна було скласти. І головне — аби на їхньому життєвому шляху не було запитань, на які не можна знайти відповідь.

Директор навчально-виховного комплексу Яків Постольник також звернувся до своїх учнів з напутніми словами та привітаннями. Після чого приступив до вручення атестатів.

Першими атестати отримали медалісти, яких серед випускників виявилось аж десятеро. Дев’ятеро отримали золоті медалі, а один — срібну.

Зворушливими піснями про школу та вальсом завершився шкільний бал. Після чого всі одинадцятикласники розійшлися до ранку святкувати свій випускний і зустрічати світанок…


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2012, 16:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації