Вхід | Реєстрація

Два золота та срібло

Два золота та срібло

На базі стадіону «Динамо» у місті Полтава відбулися спортивні змагання ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, селищних, сільських рад, присвяченої Року спорту та здорового способу життя в Україні.

Змагання розпочалися з параду команд-учасниць із районів та міст Полтавської області. Прапор підняли переможці попередньої спартакіади серед депутатів представники команди  міста Комсомольська, а також Решетилівського та Новосанжарського районів.

Під час урочистого відкриття до спортсменів звернулися заступник голови обласної ради Володимир Марченко, секретар Полтавської міської ради Оксана Деркач, начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Віктор Пожечевський.

Депутати та сільські голови Новосанжарського району брали участь у змаганнях з міні-футболу, тенісу, шахів, шашок та більярду.

Перше місце у грі в міні-футбол здобула команда новосанжарців, до складу якої увійшли: Віталій Степаненко, Сергій Волоський, Володимир Коба, Костянтин Коробкін, Владислав Васюта, Віктор Сакевич, Євген Кривень, Віктор Сидоренко. У грі в шашки наш район представляла Любов Нестор, яка здобула золоту медаль. Друге місце у грі в більярд виборов Володимир Жильченко.

Переможці отримали медалі, кубки та грамоти.

Маємо надію, що представники Новосанжарського район увійдуть до збірної команди області для участі у Всеукраїнському фіналі Спартакіади, який незабаром відбудеться в Алушті.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2012, 16:54 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації