Вхід | Реєстрація

Іванівські ветерани плакали від розчулення

Іванівські ветерани плакали від розчулення

У Іванівці 9 травня вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Їх, тих, кого називають солдатами-переможцями, тих, хто відстояв для наступних поколінь свободу і незалежність сьогоднішньої України, залишилось на території Іванівської сільської ради лише вісім чоловік. На мітинг, який відбувся біля пам’ятника Невідомому солдату, прийшли лише шестеро. Точніше, їх привезли. На жаль, всевладний час робить свою справу, забираючи сили і здоров’я у всіх. А скільки вони поклали свого здоров’я на фронтах найкривавішої в історії людства війни? Назвемо їх поіменно.
Це — Дмитро Бровко, Дмитро Вусань, Михайло Довгоженко, Михайло Киба, Іван Маньківський, Михайло Спорник, Михайло Старостенко, Антон Ярош.

Ветеранів розмістили на найпочесніших місцях. Із словами вітання до них та до інших людей, присутніх на мітингу, звернувся сільський голова Микола Гордійко, начальник відділу у справах молоді та спорту при РДА Віталій Детюк, представники Соцпартії та громадянського об’єднання «Діти війни». А Володимир Рева, голова громадської організації «Сила Громади», привіз ветеранам квіти та подарунки до свята. Після закінчення мітингу він особисто розвіз їх по домівках тих двох старих солдатів Михайла Киби та Івана Маньківського , котрі не змогли відвідати святкове зібрання. Разом із ним земляків вітала Алла Могильова, місцева активістка цієї організації. До речі, «Сила Громади» вже три роки поспіль традиційно вшановують іванівських ветеранів.

Деякі ветерани, розчулившись від уваги до себе, не змогли втриматись від сліз. А їм дякували за те, що вони зробили для нас.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2012, 17:31 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації