Вхід | Реєстрація

Студенти університету третього віку Автозаводського району побували на екскурсіях

Студенти університету третього віку Автозаводського району побували на екскурсіях

98 студентів Університету третього віку Автозаводського району цього тижня побували на  екскурсіях у Чигирині та Полтаві. 15 травня вони оглянули заповідник Богдана Хмельницького в місті Чигирині, а 17 травня інша група студентів побувала в музеях м. Полтави в ході екскурсії «Полтавщина історична». Як повідомила ректор університету, керуюча справами Автозаводського райвиконкому Зінаїда Прохнич, екскурсії були організовані у формі цільової соціальної допомоги у рамках спільної програми виконкому Автозаводської районної ради та представництва німецької неурядової організації «Німецькі народні університети».

Перевезення екскурсійних груп літніх студентів було організовано комфортабельним автобусом «Мерседес». Екскурсійний супровід був наданий СП «Дитячо-юнацький оздоровчий центр «Мандрівник». В ході екскурсій студентів супроводжувала медична сестра територіального центру  соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Автозаводського району.

Літні студенти набули незабутніх вражень та чудово відпочили. Деякі з них протягом останніх 20 років нікуди не виїжджали з Кременчука, тому така подорож стала для них приємним подарунком. Ці поїздки ветеранів та дітей війни стали першими в рамках акції, започаткованої Автозаводським райвиконкомом, під гаслом: «70-ти річчю визволення міста Кременчука – 70 тижнів добрих справ».


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2012, 09:37 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації