Вхід | Реєстрація

Засуджені вшанували померлих від СНІДу

Засуджені вшанували померлих від СНІДу

Хвилиною мовчання засуджені виправних колоній Полтавщини вшанували пам'ять людей, які померли від СНІДу.

Протягом кількох тижнів засуджені Божковської виправної колонії (№16), Полтавської виправної колонії (№64) та Кременчуцької виправної колонії (№69) змагалися в майстерності гри у футбол. Змагання, присвячені Дню пам’яті померлих від СНІДу, проводились між відділеннями соціально-психологічної служби цих установ за ініціативи благодійної асоціації «Світло надії».

У неділю, 20 травня, відбулися фінальні змагання, які розпочиналися  хвилиною мовчання. Фіналісти отримали призи та винагороди. Хто ж не вийшов до фіналу зазначили, що головне участь, а не перемога!

Довідка: минулий рік відзначений як рекордний по кількості зареєстрованих ВІЛ-позитивних. За статистикою минулого року у Полтаві зареєстровано 1750 ВІЛ-позитивних, по області їх значно більше - 4004 особи.


Автор: Прес-служба управління ДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2012, 11:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації