Вхід | Реєстрація

У Карлівці автомобіль потрапив під потяг

У Карлівці автомобіль потрапив під потяг

25 травня о 22.42 на регульованому залізно-дорожньому переїзді в м. Карлівка водій легкового автомобіля «Шеврове-АВЕО» зіткнувся з дизель-поїздом «Полтава-Лозова» №6652.

В наслідок ДТП загинув 1 пасажир автомобіля та 2 людини травмовано. Постраждалих у тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення Карлівської ЦРЛ.

20 пасажирів потягу були відправлені працівниками залізниці до місця призначення іншим транспортом. Затримок у русі потягів не було, дизель-поїзд «Полтава-Лозова» №6652 продовжив рух до місця призначення о 00.40 26 травня.

На місце ДТП співробітники МНС провели аварійно-рятувальні роботи по розрізанню автомобіля з метою вилучення його з під вагону потягу та деблокування постраждалого з салону.


Автор: Прес-служба МНС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2012, 12:30 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації