Вхід | Реєстрація

Пряма залежність між сплатою податків і добробутом. Відмовся від зарплати в «конвертах»

Податкова служба застерігає населення про недопустимість отримання зарплати «в конвертах» та економічних і соціальних переваг отримання легальних доходів, що, в свою чергу, призводить до створення в суспільстві атмосфери негативного ставлення до роботодавців, які виплачують заробітну плату без сплати податку на доходи фізичних осіб та внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Кобеляцьким відділенням постійно проводяться комплексні перевірки щодо виявлення фактів порушення податкового та трудового законодавства. Громадяни мають розуміти, що недоотримання коштів держбюджетом позначається на кожному, адже існує пряма залежність між сплатою податків і добробутом.


Автор: Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2012, 08:01 | Кобеляки | Фінанси


1. Володимир / 3 червня 2012, 08:46
Ви дуже грамотні. Що робити людині коли не має вибору. Працювати і отримувати не легальну заробітну плату щоб жити самому і утримувати сім"ю чи не заробляти нічого взагалі. Влада повинна стимулювати бізнес до створення легвльних робочих місць, а вже потім агітувати громадян. Люди і самі розуміють переваги легальної заробіної плати, але влада не залишає їм права вибору. Чекаю відповіді від автора.
2. koriolan / 3 червня 2012, 09:20
Словосочетание "комплексные проверки" у меня невольно ассоциируется со взятками без комплексов.
Идиотская статья.
Не совсем уважаемому Кобеляцькому відділенню Кременчуцької ОДПІ рекомендую изучить опыт Белоруси. За конверты и взятки, несвоевременную выплату зарплаты Батька сажал "предпринимателей", так называемых "проверяющих" и председателей райисполкомов пачками.
И только потом в прессе сообщал о принятых мерах.








3. вася / 3 червня 2012, 09:50
мінімальна зп повинна бути при сьогоднішніх умовах мінімум 3000 грн а не 1000
4. клеопатра / 4 червня 2012, 21:25
Точно що ідіотські заклики. Запитання лише одне:чий добробут буде зростати?
5. Олексій / 5 червня 2012, 10:41
Заплати налоги и спи спокойно мил человек - пусть земля тебе будет пухом...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації