Вхід | Реєстрація

Снігоприбиральна техніка чергує цілодобово

Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськвиконкому Олександр Любенко. Олександр Анатолійович зазначив, що починаючи з 17 грудня, коли у Кременчуці погіршилися погодні умови, КАТП -1628, яке відповідає за прибирання вулиць від снігу та посипає їх соляно-піщаною сумішшю працює у цілодобовому режимі.
Вночі з 17 на 18 грудня працювало 7 машин автотранспортного підприємства - це машини з відвалами та піскорозкидувачі. Протягом ночі виконано 13 виїздів, використано 50 тон матеріалу для посипки. В першу чергу посипались дороги зі спусками та підйомами, перехрестя, міст через Дніпро, а також шляхопроводи, що через річку Сухий Кагамлик та в районі нафтопереробного заводу. Зранку, 18 грудня, працюють чотири машини. На думку начальника УЖКГ їх достатньо, щоб впоратися із нинішньою ситуацією. Дороги посипаються.
Протягом наступних двох діб 19 та 20 грудня відповідно до штормового попередження очікується значне погіршення погодних умов, снігопади та хуртовини. За словами Олександра Любенка, КАТП – 1628 чергуватиме цілодобово, крім цього, у разі необхідності буде залучено додатково 4 автомобілі та автогрейдер ШРБУ, а також техніка комунального підприємства «Благоустрій Кременчука». Якщо ситуація ускладниться, і буде така як в ці дні склалася у Одеській, Херсонській, Миколаївській областях, то на вулиці міста буде виведено всю наявну у комунальних підприємствах техніку. У Кременчуці планують у таких випадках залучити також техніку промислових підприємств міста.
Олександр Любенко звертається до власників автотранспорту з проханням при таких складних погодних умовах не залишати авто на узбіччях доріг, адже як показав досвід південних регіонів України, саме це стало причиною заторів та унеможливило роботу снігоприбиральної техніки

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 13:41 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації