Вхід | Реєстрація

День захисту дітей у Кременчуцькій виховній колонії

День захисту дітей у Кременчуцькій виховній колонії

День захисту дітей у Кременчуцькій виховній колонії
           З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Кременчуцькій виховній колонії 1 червня  пройшло прекрасне свято радості та надії.
     
В урочистих заходах взяли участь представники органів місцевого самоврядування, громадських та державних організацій.

Добрі слова підтримки та побажання в світле, правомірне майбутнє життя на адресу хлопців пролунали з вуст гостей. Усіх присутніх привітав начальник територіального управління в Полтавській області  Микола Ісаєв. Він побажав юнакам добра, злагоди й благополуччя, а також здійснення найзаповітніших  мрій. Виразив щиру вдячність гостям за їх турботу і не байдужість.

Полтавська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби надала гуманітарну допомогу установі. Жінки-співробітники, які мають дітей-інвалідів отримали матеріальну підтримку. Благодійна допомога установі надійшла і від шефів – об’єднаної профспілки Черкаської області.  

З рук начальника територіального управління в Полтавській області та працівників паспортного столу 9 вихованців установи в святковий день отримали найважливіший документ в своєму житті  - паспорт громадянина України.

З нагоди свята відбулось нагородження найкращих спортсменів вихованців – призерів  Спартакіади. Протягом весняних днів хлопці змагались в індивідуальних (біг, стрибки, гирьові вправи та комплексні силові, підтягування) та колективних видах спорту (футбол, шахи, шашки, баскетбол, волейбол, настільний теніс). Переможці Спартакіади були нагороджені почесними грамотами та отримали в подарунок спортивні кубки, шарфи футбольних команд, а всі учасники спортивних змагань солодощі, цікаву пізнавальну літературу.

«Забезпечення та дотримання прав дитини —пріоритетний напрямок роботи персоналу колонії. Тому наші прагнення створити юнакам достойні умови для повноцінного розвитку втілюються у реальних діях. Обов'язок робочого колективу - постійно дбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей підлітків.  Завдяки піклуванню керівництва управління державної пенітенціарної служби України в Полтавській області сьогодні вихованці змогли відчути, що свято їх теж не минуло» - наприкінці урочистостей наголосив начальник колонії Юрій Величко.


Автор: Олена Удовицька, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2012, 10:35 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації