Вхід | Реєстрація

Соціально незахищених перевозитимуть безкоштовно

Вісім категорій громадян додатково за міською програмою «Турбота» будуть безкоштовно перевозити у 2010 році міським пасажирським транспортом загального користування. Це автобуси КП «Полтаваелектроавтотранс», СП «УМАК», ПП «Автомир», ПП «Центр Автополтава», ТОВ «АВА-експрес», ТОВ «КЛ», які працюють у звичайному режимі руху і перевозять пільгові категорії громадян відповідно до чинного законодавства. Рішення про це прийняв виконавчий комітет міської ради. До цих восьми категорій входять: соціальні працівники територіальних центрів, медичні працівники загальної практики сімейної медицини, терапевтичної та педіатричної дільничної служби, учні спеціальних загальноосвітніх шкіл №№39, 40, сестри Червоного Хреста, діти та батьки багатодітних сімей (5 та більше дітей), малозабезпечені одинокі батьки та матері, діти шкільного віку одиноких матерів (пільговий проїзд – 9 навчальних місяців), діти шкільного віку, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС (пільговий проїзд – 9 навчальних місяців). У програмі соціального забезпечення та соціального захисту «Турбота» на 2010 рік буде передбачено кошти на відшкодування втрат перевізникам внаслідок перевезення окремих категорій. Відповідні договори укладе управління ЖКГ. Видачу проїзних квитків на 2010 рік окремим категоріям громадян організують районні у місті ради.

Автор: www.meria.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 13:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації