Вхід | Реєстрація

Померти стало дорожче

Померти стало дорожче

На останньому засіданні міськвиконкому було прийняте рішення про підвищення розцінок на поховання на кобеляцькому кладовищі.

Із такою пропозицією виступила адміністрація комунального підприємства «Міська сервісна служба». За словами директора цієї організації Володимира Слісаренка, ціни на копання ями для поховання та інші послуги не підвищувались вже кілька років. За цей час рівень мінімальної зарплати підвищився із 605 до 1094 гривень. Відповідно зросли і податкові відрахування. У кілька разів підвищились і ціни на паливно-мастильні матеріали. Хоча потрібно зазначити, що копання ям на кобеляцькому цвинтарі здійснюється вручну.

У 2011 році в зимовий період комунальники брали за одну яму 280 гривень. Зараз вони запропонували встановити наступні розцінки: копання ями в теплу пору року, коли грунт ще не промерзає — 250-324 гривні, взимку — 360-473 гривні.

Зважаючи на пропозицію комунальників, міськвиконком прийняв відповідне рішення.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2012, 15:36 | Кобеляки | Фінанси
1. Олексій / 7 червня 2012, 11:24
В день у нас як мінімум один похорон, беремо в середньому 300грн множимо на 30 днів і отримуємо 9000грн.
Невже у нас гробокопателі отримують хоча б по 2000 на руки??? ))))
2. Гість / 7 червня 2012, 23:17
Та ні... В Кобеляках за рік у середньому помирає 180-200 людей. Якщо врахувати те, що родичі померлого самі наймають копачів (а не в комунгоспі), то значить МСС копає десь 130-140 могил - це десь 30 тис. грн. на рік.
3. алина / 10 червня 2012, 16:00
Как говорила Верка Сердючка:"Живить, мамо,так дешевше."
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації