Вхід | Реєстрація

Проведено нараду з оперативно-диспечерськими службами

Проведено нараду з оперативно-диспечерськими службами

Полтавська область: проведено нараду з оперативно-диспечерськими службами щодо реагування на повідомлення по лінії 112.

06 червня  в Територіальному управлінні МНС України у Полтавській області під головуванням начальника Територіального управління полковника служби цивільного захисту Кириленка Романа було проведено спільну нараду з особовим складом оперативно-координаційного центру та представниками чергових та диспетчерських служб області, а саме: УМВС України в Полтавській області, УДАІ УМВС України в Полтавській області, Полтавської обласної клінічної лікарні, Територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ПАТ Полтавагаз.

На нараді обговорювалося питання реагування на повідомлення по лінії 112 та організації взаємодії чергових (аварійних, диспетчерських) служб області на період проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Під час наради було проведено уточнення спільних дій  щодо надання екстреної допомоги громадянам України та гостям Турніру при отриманні викликів за єдиним телефонним номером 112.

Також було висвітлено та обговорено питання щодо використання  тимчасових вертолітних злітно-посадкових майданчиків з метою проведення аеромедичної евакуації постраждалих при виникненні можливих надзвичайних подій поблизу автомагістралі за маршрутом Київ – Харків на території Полтавської області.

Всім присутнім представникам служб було вручено планшети з довідковою інформацією по взаємодії з оперативно-координаційним центром Територіального управління для використання в умовах спільних дій по реагуванню на повідомлення про надзвичайні події і ситуації на території області.


Автор: ТУ МНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2012, 13:20 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації