Вхід | Реєстрація

Куди відправити дитину?

Куди відправити дитину?

Із початком літніх канікул практично усі батьки замислюються над тим, де і як оздоровити свою дитину. Одним з варіантів може бути відпочинок у дитячому таборі. Їх у Новосанжарському районі кілька. І більшість із них уже розпочали свою роботу.

Одним з місць відпочинку вашої дитини може стати санаторій-профілакторій «Антей», розташований у Нових Санжарах. 3-го червня цей оздоровчий заклад розпочав свою роботу. Ціна путівки у цій оздоровниці — 2415 гривень за 21 день перебування. Усього за літній період у «Антеї» відбудеться чотири заїзди дітей. Санаторій розташований просто на березі Ворскли, тому проблем із місцем для купання у дітей не буде. Як і у більшості новосанжарських таборів, практично кожен з яких має власний пляж.

Неподалік від «Антею» розташований і дитячий табір «Костер». Із 7-го червня він відкрив свої двері для першого заїзду — 79 дітей. Цього року у «Кострі» планують провести три тури. Вартість путівки до цієї оздоровниці складає 1995 гривень за 21 день.

У дитячому таборі «Орлятко», який розпочав сезон оздоровлення 8-го червня, цього року планують прийняти три заїзди. Вартість путівки — 2035,85 гривень за 21 день. Розташований табір у селі Клюсівка. Окрім купання у Ворсклі діти можуть здійснювати прогулянки сосновим лісом.

Дитячий табір «Фонтан», який є сусідом «Орлятка», поки що не розпочав своєї роботи. Його вже кілька років орендує полтавська православна церква. У райдержадміністрації нам повідомили, що табір, скоріш за все, працюватиме і цього року. Орієнтовно заїзд у «Фонтані» триватиме з 28-го червня по 14 липня.

У таборі «Буревісник» можна не лише оздоровитись, але й повчитись англійської. Навчають дітей тут справжні британські викладачі. Перебування у таборі упродовж двох тижнів для дітей віком до 9 років обійдеться приблизно у 5500 гривень. Для більш старших — від 7000 до 9000.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2012, 09:37 | Нові Cанжари | Суспільство


1. водый / 9 червня 2012, 11:13
Вашим детям не будет лучшего отдыха чем у моря вместе с вами. У кого есть дети, и кто наблюдал за ихними лицами и эмоциями, те меня поймут. А по сравнению с некоторыми лагерями, это ещё и в разы дешевле, даже если вы заправитесь и поедете своим ходом. В самом худшем случае столько же. Поэтому можете расслабиться со своими лагерями нисколько не колеблясь.
2. Олексій / 9 червня 2012, 19:20
в 100грн. в день в Криму вкластися важкувато...
3. водій / 9 червня 2012, 21:12
а на кримові шо світ клином зійшовся?

Тим більше що скупчення народу до бджолиної щільності, не знаю кого як, но мене зовсім шось не прикалує. Через це я і за 50 туди не всякий раз захочу поїхати.
4. Олексій / 9 червня 2012, 21:20
А шо в Кирилівку так там не краще.

А взагалі я така сволоч що мені обов'язково подавай Коктеблю чи щось наподобії з морем, горами та набережною))))

Змінено 09.06.2012, 21:22
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації