Вхід | Реєстрація

«Альтаїр» допоможе пенітенціаріям

«Альтаїр» допоможе пенітенціаріям

За ініціативи Полтавського обласного благодійного фонду «Громадське здоров’я» минулого тижня в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області було проведено робочу зустріч із працівниками кримінально-виконавчої інспекції та соціально-психологічної служби області.  Дана зустріч відбулась у рамках співпраці із Фондом щодо впровадження благодійної програми «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини». Ця благодійна програма реалізується Службою соціального супроводу «Альтаїр» за фінансової підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід».

Про завдання і заходи за даною програмою розповів керівник ПОБФ «Громадське здоров’я» Андрій Протопопов. У заході також взяли участь керівник Служби соціального супроводу «Альтаїр» Світлана Володська, психолог ПОБФ «Громадське здоров’я» Леніана Чайка, а досвідом роботи з неповнолітніми Кременчуцької виховної колонії поділилася соціальний працівник-психолог Служби «Альтаїр» Юлія Штим.

Цільовою групою у роботі за даною програмою є засуджені та під облікові кримінально-виконавчої інспекції у віці від 14 до 25 років. Особлива увага приділяється молодим споживачам наркотиків.
Підготовка до звільнення засуджених у Кременчуцькій виховній колонії, соціально-виховна робота та соціальний супровід підоблікових осіб КВІ – основні заходи, на які спрямовано роботу за цією програмою.

У ході робочої зустрічі було обговорено шляхи співпраці та окреслено дії за програмою «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини».


Автор: Сектор соціально-виховної та психологічної роботи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2012, 10:21 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації