Вхід | Реєстрація

У селі Ісківці відкриють дитсадок

У селі Ісківці відкриють дитсадок

Про це повідомила голова Лохвицької районної ради Любов Кірієвська, розповідаючи журналістам про реалізацію програми розвитку сільських населених пунктів на 2012 рік.

«У селі Ісківці протягом десяти років не було жодного дошкільного закладу, - розповідає голова райради.  -  А тому до кінця тижня плануємо відкрити садочок «Капітошка»».

На ремонт та облаштування приміщення для закладу  залучили досить небагато - 50 тисяч гривень.

Поки що відвідувати садочок зможуть лише 25 дітей, яких об'єднають в одну різновікову групу.

У новоспеченому закладі повністю зробили систему опалення та водопостачання, капітальний ремонт приміщення, закупили меблі та іграшки.

Як розповіла Любов Кірієвська, у рамках вище зазначеної  програми щороку у Лохвицькому районі  відкривають 2-3 нові  дошкільні заклади.

Загалом у 2011 році  район використав на  реалізацію  проектів розвитку сільських населених пунктів 7 мільйонів гривень.  Ці кошти пішли на об'єкти соціальної сфери, ремонти доріг, сільське господарство. Цього року планують залучити 9,5 мільйонів.

Основні об'єкти, що потребують залучення коштів, вже визначені.  Зокрема, на розвиток садівництва у селі Піски планують витратити 1 млн 100 тисяч.

Згідно з програмою вже здійснений ремонт Меморіального комплексу воїнам Південно-Західного фронту в урочищі Шумейкове вартістю 195 тисяч гривень та відновлено освітлення у селі Лука (274,3 тисячі).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2012, 16:47 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації