Вхід | Реєстрація

Кубок Дмитренка з футболу

Кубок Дмитренка з футболу

8 червня 2012 року у день відкриття Євро — 2012 на стадіоні Кобеляцького НВК №1 було людно. Сюди зібралися юні футболісти НВК №1, Білицької ЗОШ №1, команда «Лідер» (96-97 р. н.) м. Кобеляки та їх вболівальники. Цього дня вп’яте розігрувався кубок Дмитренка з футболу (минулого року проводився лише турнір з міні-футболу).

Цей турнір покликаний вшанувати пам'ять відомого кобеляцького футболіста Миколи Петровича Дмитренка та багатьох футбольних ветеранів Кобеляччини, які в складі різних футбольних команд успішно відстоювали честь районного футболу. Для хлопців даний турнір — це ще одна можливість позмагатися, вдосконалити своє вміння гри у футбол і на власному досвіді переконатися у перевагах здорового способу життя, занять фізкультурою та спортом. А для тренерів — перевірити поповнення команд.

Змагання проводилися по коловій системі. Спочатку на поле вийшли команди Кобеляцького НВК №1 та Білицької ЗОШ №1. Перевагою одразу ж заволоділи більш досвідчені кобеляцькі футболісти. Біличани відповідали контратаками, одна з яких ледь не закінчилася взяттям воріт. Та все ж в одній з атак, після подачі з флангу, влучним ударом головою, рахунок відкрив Микола Марченко (НВК №1). Цей гол і вирішив долю гри — 1:0 на користь футболістів НВК №1.

У другому матчі зустрілися «Лідер» м. Кобеляки та команда з Біликів. Знову переважали досвідченіші і зіграніші футболісти «Лідера». Але з часом юні біличани призвичаїлися до гри кобелячан і створили кілька загрозливих моментів, один з яких був стовідсотковим. Та молодий нападаючий білицької команди не поцілив у вже фактично порожні ворота «Лідера». У другому таймі гра майже повністю перемістилася на половину поля білицької команди та м’яч вперто оминав їх ворота. Бойова нічия 0:0.
У третьому матчі зійшлися команди НВК №1 та «Лідер». Фактично це був матч за перше місце. Команді НВК достатньо було зіграти внічию, тоді як «Лідера» влаштовувала тільки перемога. Гра справді видалася «фінальною». Завзято атакували і футболісти НВК, і футболісти «Лідера». Кілька голевих моментів втратили Гавриш Віталій та Стогній Василь (НВК №1). У протилежній команді виділявся Поцелуйко Андрій, який невпинно атакував ворота команди НВК. У одній з атак, за 3 хв. до кінця матчу, Андрій добився таки свого, забивши переможного гола. Команда «Лідер» набирає 4 очки і стає володарем кубка Дмитренка 2012 року. На другому місці команда Кобеляцького НВК №1 (3 очки), на третьому — білицькі футболісти (1 очко).

По закінченню турніру були відзначені кращі гравці в складі кожної команди. У білицькій команді — це воротар Домащенко Олександр і захисник Савонькін Андрій. У «Лідері» відзначилися Поцелуйко Андрій і Дейнека Владислав. Кращими в складі команди НВК були Марченко Микола, Василь Стогній, Пастухов Артем. Команди-учасниці та футболісти, які відзначилися, нагороджені грамотами та призами.

На професійному рівні обслуговувала ігри суддівська бригада — Володимир Калитка, Прохар Іван, Шейко Олександр. Слова вдячності хочу висловити на адресу тренерів — Комлєва Юрія та Білорибця Віктора, які підтримали мою ініціативу щодо проведення турніру.


Автор: Яків Постольник, голова оргкомітету турніру


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2012, 19:11 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації