Вхід | Реєстрація

Профілактичні заходи «Велосипедист»

Аналіз стану аварійності показує, що багато дорожньо-транспортних пригод відбуваються з вини водіїв мопедів, скутерів та велосипедистів. Так, за їх участю з 01 по 21 травня поточного року на території області зареєстровано 28 ДТП в яких загинуло 5 та травмовано 26 чоловік. За цими сумними цифрами статистики стоять люди, їхні долі та життя. Все це трапляється через нехтування правилами дорожнього руху, безпечність та безвідповідальність водіїв.

Із метою попередження та профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю та з вини зазначеної категорії учасників дорожнього руху, у період з 24 травня по 29 червня на території області проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Велосипедист».

Лише за 10 днів проведення заходів, співробітниками взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 роти ДПС ДАІ, було задокументовано більше 20 фактів керування водіями, в стані алкогольного сп'яніння, вищевказаними транспортними засобами.

Хочеться попередити водіїв мотоциклів, мопедів та велосипедистів і застерегти від біди. Не виїжджайте на автошляхи з непрацюючими гальмами, у стані алкогольного сп’яніння. Плануйте свої поїздки у світлу пору доби, за відсутності освітлення на велосипеді чи мопеді рухатися по проїзній частині в темний час доби, в умовах недостатньої видимості — забороняється.


Автор: Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2, підполковник міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2012, 09:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації