Вхід | Реєстрація

У Полтаві пройшов форум соціальної безпеки

Як покращити життя простого українця? Як відроджувати вітчизняну промисловість, систему освіти та галузь охорони здоров'я? На ці та інші питання під час форуму соціальної безпеки відповідав кандидат на посаду Президента України від Блоку лівих та лівоцентристських сил Петро Симоненко. Його тези слухали і наші журналісти.
Форум соціальної безпеки – під такою назвою пройшла зустріч кандидата на пост Президента України від лівих та лівоцентристських сил Петра Симоненка з представниками громадських організацій Полтави та області, медиками, педагогами, студентами. Лідер Компартії запропонував присутнім доповісти про те, що їх турбує. Зокрема, селяни говорили про те, що село вимирає, молодь не має бажання їхати після навчання до сільської місцевості, адже там, вважає, немає майбутнього. Аграрії б'ють на сполох – селянина обдирають до нитки бізнесмени, скуповуючи товари за безцінь, а продають їх потім в рази дорожче. Студенти розповідають – молоді спеціалісти не можуть знайти роботу після завершення навчання – без досвіду вони нікому не потрібні, дають хабара, аби отримати робоче місце, не говорячи вже про житло для молодих громадян. Петро Симоненко переконаний – владу треба змінювати: за останні 18 років українці не відчули жодного полегшення. Що стосується села, то держава має стати партнером кожного селянина, створивши йому умови для розвитку власного господарства, насамперед, через доступні умови кредитування.
Петро Симоненко, лідер Компартії України:
- Це дешеві кредити - 3-5%, це програма підтримки заводів сільського машинобудування, і за доступню ціною ця техніка потім, це - обернення в державну власність хімічних підприємств, відповідно, і реалізація добрив за твердою ціною.
Треба покласти край знущанню двох десятків зернотрейдерів над мільонами хліборобів, переконаний Петро Симоненко.
Петро Симоненко, лідер Компартії України:
- Вони скуповують за безцінь це зерно, а потім перепродують його за кордон і мають на кожній тоні тисячу гривень прибутку. Якщо 20 млн. тон продали, то це, порахуйте, 20 млрд.грн. 20 осіб собі в кишеню кладуть ці гроші, а між тим, жодного разу не були на полі, не працювали зранку до вечора на рідній землі.
«Ліві» ідеї допоможуть змінити курс корабля «Україна», який під керівництвом теперішніх капітанів пливе на рифи, переконаний лідер Компартії Петро Симоненко.

Автор: Максим Яров, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 14:48 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації