Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому районі знищено 123 вибухонебезпечних предметів та 1200 набоїв

У Гадяцькому районі знищено 123 вибухонебезпечних предметів та 1200 набоїв

10 липня до державної пожежно-рятувальної частини №24 міста Гадяча надійшло повідомлення від членів пошукового загону «Пошук» Полтавського Крайового Козацького Товариства Українського козацтва про те, що ними при проведенні дослідницької роботи на місцях бойових дій в лісовому масиві неподалік від села Вельбівка виявлені боєприпаси часів Великої Вітчизняної Війни. Заголом пошуківці знайшли 63 вибухонебезпечних предмети та 1200 стрілецьких набоїв часів Великої Вітчизняної війни.

Того ж дня, до державної пожежно-рятувальної частини №24 від міста Гадяча надійшли повідомлення від голів Мартинівської, Березоволуцької та Середняківської сільських рад про виявлення у різних місцях на території Гадяцького району 26 застарілих боєприпасів.

Загальна кількість боєприпасів склала 89 вибухонебезпечних предметів та 1200 стрілецьких набоїв часів Великої Вітчизняної Війни.

Протягом 11 та 12 липня піротехнічною групою Територіального управління МНС у Полтавській області проводилося вилучення боєприпасів та обстеження прилеглих до місць знахідок територій, під час яких піротехніки знайшли ще 34 вибухонебезпечних предмети.

12 липня 123 вибухонебезпечних предмети та 1200 стрілецьких набоїв часів Великої Вітчизняної Війни були знищені шляхом підриву.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2012, 10:45 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації