Вхід | Реєстрація

Ротвейлер ледь не загриз дитину

Ротвейлер ледь не загриз дитину
Вчора до Котелевської районної лікарні каретою «швидкої допомоги» був доставлений 5-річний хлопчик з численними рваними ранами на голові, потилиці та перенісся. Дитина перебувала в непритомному і дуже важкому стані. Як з’ясувалося, на хлопчика напав ротвейлер на прізвисько Барон, якого утримували знайомі його батьків, де гостював маленький потерпілий.
― Зі старшими синами господарів хлопчик грався у хокей за городом на ковзанці. Діти бавилися і, звісно, шуміли, ― розповідають у райвідділі міліції.
― Гамір почув собака, який зірвався з ланцюга, підскочив до дітей і напав на найменшого ― гостя і чужого.
На щастя, діти не розгубилися: один з них побіг за батьками, а інший ― почав відбивати роз'яреного ротвейлера від жертви хокейною ключкою. Так вдалося відірвати та відігнати тварину від хлопчика ще до того, як прибігли дорослі. Далі життя покусаній дитині рятували місцеві хірурги.
Міліціонери кажуть, що, зі слів власників собаки, вона ніколи не була агресивною і навіть є доволі спокійною як для цієї породи...

Автор: www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 14:42 | Котельва | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації