Вхід | Реєстрація

14 серпня виконком Кременчуцької міськради затвердив нові норми побутових відходів

Кількість побутових відходів, яка утворюється населенням, постійно збільшується, норми ж декілька останніх років не переглядалися. Щоб з'ясувати, скільки ж дійсно виносять сміття жителі міста на контейнерні майданчики, були привернуті фахівці ТОВ «Екотехнологиі-Техпром», яке робило подібні дослідження для інших міст України. Результати показали, що норми утворення побутових відходів необхідно збільшити.

З метою приведення їх до рівня, який забезпечуватиме надання необхідних і якісних послуг, розглянувши матеріали, подані Кременчуцьким КАТП-1628, виконком Кременчуцької міської ради 14 серпня 2009 року ухвалив рішення «Про затвердження норм утворення побутових відходів для населення міста Кременчука». Затверджені норми діятимуть з 1 вересня 2009 року.

1. Норми утворення твердих побутових відходів для населення міста:
Об'єкт Норма утворення твердих побутових відходів на одного мешканця ( зокрема: великогабаритні відходи складають 10%) Густина, кг/куб.
середньодобова, л. середньорічна, куб. м.
Впорядковані будинки 5,43 2,22 170,03
Неврегульовані будинки 5,64 2,27 198,0
Удома приватного сектора 6,12 2,46 220,46

2. Добова норма утворення рідких побутових відходів на одного жителя від неканалізованих будинків, - 25 л.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2009, 10:49 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації