Вхід | Реєстрація

Решітки будуть – ліфти не працюватимуть

ТОВ “Кременчукліфт” погрожує з понеділка зупинити всі ліфти, до кабін яких немає доступу з другого поверху.
Керівник ТОВ “Кременчукліфт” Олександр Антипенко свою вимогу обґрунтовує потенційною загрозою для життя людей, які застрягли між поверхами. Останній такий випадок стався у дев’ятиповерхівці, що по вулиці Калова:
“У щитовій цього будинку сталося коротке замикання і задимлення. Ліфт зупинився на другому поверсі. За інструкцією, майстер який обслуговує ліфт, повинен залізти в шахту на третьому поверсі і стати на кабіну ліфта – там є пристрій, яким можна відчинити двері і зупинити механізм. Тобто людей, які застрягли у кабіні, мали вивести через другий поверх. Але майданчик на другому поверсі будинку невідомо ким приватизовано, й двері на поверх закриті на ключ”. У місті таких ліфтів більше десяти. “Всі вони будуть зупинені, аж поки самі мешканці не познімають замки з дверей і не забезпечать механікам ТОВ “Кременчукліфт” вільний доступ”, – заявив Олександр Антипенко.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:07 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації