Вхід | Реєстрація

Наукові здобутки ПНТУ оцінили золотою медаллю

10-12 грудня в Києві, в Українському домі, відбулась міжнародна виставка навчальних закладів “Освіта та кар’єра–2009”. На ній були представлені майже 130 вищих навчальних закладів нашої країни та майже 75 провідних ВНЗ світу – з Франції, Німеччини, Великобританії, Польщі, Чехії, Канади, Австралії, Нової Зеландії тощо. У представницькій виставці взяв участь і Полтавський Національний технічний університет ім.. Кондратюка. Усього заявки та матеріали на участь у конкурсах направило понад 280 навчальних закладів. Полтавський національний технічний університет ім. Ю.Кондратюка брав участь у конкурсі в номінації “Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології” й отримав золоту медаль.
Це престижна нагорода, якої удостоюються справді найкращі навчальні заклади за вагомий внесок у розвиток науки та новітніх технологій. Показово, що вже другий рік поспіль наш університет відзначають на цій виставці нагородами найвищого ґатунку. У минулому році ПолтНТУ було нагороджено золотою медаллю у номінації “Видання підручників і навчальних посібників новітнього покоління”. Це свідчить, Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка по праву входить до числа елітних вітчизняних та світових вищих навчальних закладів.

Автор: Геннадій Головко,в.о. директора ЦПО - www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:26 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації