Вхід | Реєстрація

Кременчуцька влада відзвітувала, що наслідки стихії подолали

Як повідомила прес-служба міськвиконкому, в понеділок засідання виконавчого комітету проходило під знаком ,як впоралися із назвичайною ситуацією в Кременчуці, яку спричинили погодні умови. Відповідно до офіційної інформації, в місті створили спеціальний штаб під головуванням першого заступника міського голови Володимира Онищенка, і, навіть розробили план заходів з цього питання. У повідомленні вказується, що за інформацією начальника управління комунального господарства Олександра Любенка були вжиті всі можливі та необхідні заходи. Всього на вулицях міста працювало 25 одиниць техніки. На засіданні виконкому за виконану роботу також звітувалися голови Автозаводської та Крюківської районних рад, керівники керуючих компаній та місцеві надзвичайники. І всі, майже в один голос, відзначали, що зробили усе можливе: вулиці, двори, зупинки і дороги своєчасно розчищали – йдеться у офіційному повідомленні на сайті міської ради. Втім, наскільки реально впоралися із снігом та кригою в місті – оцінюють виключно кременчужани.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2009, 15:29 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації