Вхід | Реєстрація

На Семенівщині під час полювання неповнолітній травмував себе в плече

У середу, 5-го вересня, до Семенівської центральної районної лікарні з вогнепальним пораненням в плече потрапив 15-річний юнак. Як встановили лікарі, хлопчик отримав поранення з мисливської рушниці. Дану інформацію перевірили працівники Семенівського райвідділу міліції.

Як встановили правоохоронці, 5-го вересня близько 19-ї години вечора поблизу села Вереміївка неповнолітній хлопець перебував разом з батьком на ставку. Хлопчик ловив ряску для домашньої птиці, а батько готувався вийти на полювання. Під час виходу із дерев’яного човна, хлопчина, з власної необережності, здійснив постріл з батьківської мисливської двоствольної рушниці ІЖ-12.

На даний час неповнолітній перебуває на лікуванні в місті Полтава. Його стан здоров'я середньої тяжкості (пошкоджено лівий плечовий суглоб, венно-судинну систему, сухожилля та кістки плеча знаходяться у рваному та роздробленому стані). Рушницю вилучено. За порушення правил перевезення вогнепальної зброї на батька пораненого хлопця складено адміністративний протокол за статтею 191 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї і бойових припасів або без такого.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2012, 10:43 | Семенівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації