Вхід | Реєстрація

Медичні заклади готуються святкувати і… працювати

Лікувально-профілактичні заклади міста активно готуються до зустрічі Нового року. Управлінням охорони здоров’я розроблені святкові заходи. Серед іншого, наприкінці грудня проведуть конкурс на краще оформлення фасадів будівель тематичною та державною символікою, яскравою ілюмінацією, забезпечення належного санітарного стану територій лікувальних закладів. У рамках акції «Добрі справи», ініційованої міським головою Андрієм Матковським, підприємці безкоштовно передали до лікарень і поліклінік 90 новорічних ялинок.
Водночас, головним завданням колективів залишається надання своєчасної медичної допомоги мешканцям. У святкові та вихідні дні режим роботи медичних закладів буде посилено, працюватимуть найкваліфікованіші фахівці. Передбачений резерв медикаментів для надання у разі необхідності невідкладної допомоги. Медпрацівниками проводиться активна просвітницька робота з метою попередження травмування на період свят, у тому числі, від піротехнічних засобів.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 15:46 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації