Вхід | Реєстрація

Загублений хлочик ніч провів у чагарниках

Загублений хлочик ніч провів у чагарниках

Нещодавно до Гребінківського райвідділу міліції за допомогою звернувся мешканець одного із сіл району, який повідомив про зникнення свого восьмирічного сина.

Зі слів чоловіка правоохоронцям стало відомо, що у день зникнення хлопчина із самого ранку перебував вдома під наглядом батьків. Однак близько 14 години батько виявив, що син зник.

Спочатку батьки дитини намагалися самостійно розшукати хлопчика. До пошуків навіть долучилися родичі та односельці. Проте ціла ніч пошуків позитивного результату не дала і зранку сім’я звернулася до міліції.

Виїхавши на місце події, міліціонери негайно розпочали пошуки дитини. Того ж дня близько 18 години в чагарниках неподалік ставка, що розташований у цьому ж селі, малолітнього хлопчину було знайдено цілого та неушкодженого. Дитина одразу ж була повернута батькам.

За невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дитини на батьків складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено стягнення у вигляді штрафу.


Автор: Шевченко С.П., ст. інспектор по РН та ГФ СДІМ Гребінківського РВ УМВС України в Полтавській області.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2012, 16:02 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації