Вхід | Реєстрація

Добра справа від Святого Миколая

Добра справа від Святого Миколая
Уже традиційно Святий Миколай напередодні свята разом зі своїми помічниками відвідує тих дітей, які з нетерпінням цілий рік чекали від нього подарунків.
Протягом місяця у місті Кременчуці проходила благодійна акція «Святий Миколай - дітям». Цьогорічна акція дещо відрізнялася від минулорічної, а саме, у кожному навчальному закладі були створені офіси Святого Миколая на чолі з його помічниками. У період з 1 по 16 грудня кожен офіс збирав іграшки серед учнів та студентів свого навчального закладу. Відрізнити помічників з поміж інших можна було завдяки значків з написом «Помічник Святого Миколая». Усі благодійники, які дарували подарунки отримували наліпки «Я допоміг дітям». Напередодні свята всі іграшки були передані до центрального офісу, який знаходився у Молодіжному Парламенті Кременчука.
З концертною програмою та великою кількістю подарунків помічники завітали 18 грудня до дитячого садка № 10, Кременчуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Полтавської обласної ради та дитячої виховної колонії. 19 грудня подарунки були подаровані вихованцям притулку для дітей служби у справах дітей виконавчого комітету Автозаводської районної ради м. Кременчука та Кременчуцької загальноосвітньої школи-інтернат для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків ім. А.С.Макаренка. Свято дітям подарували гурти «Техніка читання», «Праймс», «DSL», танцювальний колектив «Орхідея», Ірина Зайцева, Аліна Волкова та Аліна Деріт. Жодна дитина цього дня не залишилась без уваги, а саме головне без солодких та м`яких подарунків.
Організаторами акції виступили відділ у справах сім`ї та молоді, міське управління освіти, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. Інформаційну підтримку надали: «Європа плюс Кременчук», «Авторадіо Кременчук», газета «Автограф», «Кременчуцька Панорама», «Вісник Кременчука», Кременчуцька міська телерадіокомпанія та сайт «Кременчук на долоні».
Хочеться подякувати кожному кременчужанину за подаровану частинку тепла тим, хто дійсно його потребує. А сяючі від щастя дитячі очі, головна нагорода за це!

Автор: Світлана ПИЩИТА, www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 15:47 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації