Вхід | Реєстрація

Кременчужани травмуються через погано розчищені дороги і ожеледь

Як повідомив Відкритому радіо заступник головного лікаря з лікувальної частини 3-ої міськлікарні Руслан Мамон, за період настання так званих «слизьких» погодних умов із 13 грудня, по допомогу до травматологів звернулося 79 кременчужан. Причому чим далі, тим збільшується кількість постраждалих людей. За словами Руслана Мамона, в середньому зараз звертається до травмпункту по 15-16 людей за добу. Травми традиційні для ожеледі – це забиття, переломи ніг та рук. Трьох кременчужан довелося госпіталізувати до травматологічного відділення лікарні.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 16:23 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації