Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука завершується підготовка до виборів

Минулі вихідні для працівників відділу ведення Державного реєстру виборців Автозаводського райвиконкому були дуже напруженими. Відділ передавав головам дільничних виборчих комісій (ДВК) попередні списки виборців для ознайомлення з ними кременчужан. У суботу, 6 жовтня, списки видали головам ДВК виборчого округу №146 (Кременчук), а у неділю, 7 жовтня – виборчого округу №150 (Молодіжний). Разом із списками були видані запрошення виборцям з інформацією про місце та час голосування, які члени ДВК мають рознести до 13 жовтня.

Як пояснила завідуюча відділом ведення Держреєстру виборців Інеса Мартиненко, попередні списки виборців вже знаходяться на виборчих дільницях, і будь-хто може с ними ознайомитися та перевірити правильність своїх даних з 8.00 до 19.00. Якщо в них є неточності або помилки, виборці мають написати заяви на адресу голови ДВК для їх виправлення. Відповідна інформація відразу подається до районного відділу ведення Державного реєстру виборців для уточнення списків. Перевірити та уточнити свої дані у списках можна лише до 21 жовтня. Цього дня остаточна інформація буде передана до центрального органу ведення Державного реєстру виборців для її опрацювання. А з 22 жовтня Держреєстр виборців блокується і будь-які зміни внести до нього буде вже неможливо. Тому Інеса Мартиненко звертається до мешканців Автозаводського району з проханням своєчасно перевірити правильність запису своїх даних у списках виборців на дільничних виборчих комісіях.

Станом на 8 жовтня до списку виборців Автозаводського району м.Кременчука включено 116 888 виборців. За цим показником район є найбільшим в Полтавській області.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2012, 11:28 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації