Вхід | Реєстрація

На Полтавщині триває конкурс відеороликів на соціальну тематику «Толерантність очима молоді»

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ», в рамках масштабного соціального проекту «Молодіжний дебатний центр «Дитяча рада прав людини», протягом жовтня проводить конкурс відеороликів на соціальну тематику «Толерантність очима молоді». Ця кампанія проходить  з метою інформування та привернення уваги  до проблем толерантності, формування толерантного ставлення до інших людей, пропагування ідеї рівноправ’я та взаємоповаги в суспільстві.

«Ми сподіваємося, що під час виготовлення рекламних матеріалів учні та студенти разом з дорослими  замисляться над тим, що несправедливість по відношенню до однієї людини чи групи людей не просто незаконна, а і є загрозою всім» , — переконаний Сергій Алєксєєнко , один з керівників проекту.

Під час проведення заходу пропонується створити відеоролик на зазначену в умовах і правилах конкурсу тематику. Теми, яка сприяє орієнтації молоді на отримання знань про толерантність, популяризацію цінностей рівноправ’я та поваги до прав людини, питання, пов’язані із застосуванням фізичної сили чи різного роду погроз стосовно дітей, підлітків, молоді, для нав’язування своєї волі, тема, присвячена запобіганню різних форм дискримінації, ксенофобії та зниженню рівня агресії і насильства в молодіжному середовищі та інші повинні знайти відображення у конкурсних роботах.

Обиратиме кращі серед доробок конкурсантів комісія. Партнерами конкурсу став відділ в справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради. Організатори запрошують приєднатися до конкурсу партнерські організації та зацікавлених осіб. Ознайомитись з правилами конкурсу можна за посиланням http://alexchepyr.livejournal.com/27289.html

 


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2012, 11:29 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації