Вхід | Реєстрація

«Жіноча рада» розносять хворим дітям новорічні подарунки

Благодійний фонд «Жіноча рада» був створений у Полтаві, аби допомагати тим, хто цієї допомоги потребує, говорять його представниці. А в передноворічні дні, вважають вони, радість повинна завітати в кожну оселю без виключення. Тому й відвідують жінки-члени «Жіночої ради» вдома хворих дітей, які не можуть бути присутніми на новорічних ранках.
Юліана Куценко та Інна Шостя – представниці благодійного фонду «Жіноча рада». Сьогодні їхня місія – роздавати хворим дітям подарунки, а разом з ними – віру на краще та святковий настрій. Для цього вони відвідують маленьких полтавців та їх рідних вдома. Дітки, до яких вони приходять, не можуть піти на ялинку – серед них, переважно, хворі на дитячий церебральний параліч. Допомагають представницям «Жіночої ради» директор Центру соціальних служб Ольга Буднікова та її команда – співробітники та волонтери центру. Вони добре знають своїх підопічних: цих діток та їх мам. Одне із завдань благодійного фонду «Жіноча рада» – нести людям добро, говорить його представниця Інна Шостя. Фонд підготував подарунки п'ятдесятьом таким родинам, всі вони їх отримали вдома.
Інна Шостя, представниця БФ «Жіноча рада»:
- Ці діти, на жаль, знаходяться вдома, і ми прийшли до них в гості, щоб принести частинку світла, - прямо до них додому. Ми хочемо їм допомогти відчути, що є свято, щоб вони зрозуміли, що про них турбуються.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2009, 12:40 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації