Вхід | Реєстрація

Проведено змагання на кращу ланку газодимозахисної служби області

Проведено змагання на кращу ланку газодимозахисної служби області

В місті Кременчуці проведено змагання на кращу ланку газодимозахисної служби області.

12 жовтня на базі державної пожежно-рятувальної частини №22 міста Кременчука пройшов заключний етап обласних змагань серед підрозділів Територіального управління МНС України у Полтавській області на кращу ланку газодимозахисної служби.

В змаганнях прийняли участь 9 команд, що вийшли до фіналу в зональних змаганнях.

Змагання складалися з трьох етапів. Перший етап змагань – в’язання подвійної рятувальної петлі на потерпілого. Другий етап змагання - закріплення рятувальної мотузки за елемент металевої конструкції. Тертій етап – рятування потерпілого із задимленого середовища. В даному етапі рятувальникам необхідно було зайти в приміщення заповнене димом, відключити електропостачання та закрити вентиль газової труби після чого знайти постраждалого та винести його на подвір’я. В усіх вправах рятувальникам необхідно було діяти швидко та правильно. Всі етапи працівники МНС відпрацьовували в апаратах захисту органів дихання.

Команди з поставленими завданнями впоралися добре.  В результаті запеклої боротьби за підсумками всіх етапів змагань перше загальнокомандне місце зайняла ланка газодимозахисної служби ДПЧ-10 загону державної пожежної охорони №2, друге місце ланка газодимозахисної служби ДПЧ-7 загону державної пожежної охорони №2, третє місце ланка газодимозахисної служби ДПЧ-34 по охороні Тимофіївського газоконденсатного родовища ГПУ «Полтавагазвидобування»

За велике бажання перемогти слід відмітити всі 9 команд, що приймали участь у фіналі та особливе прагнення до перемоги. Переможці отримали кубки,  грамоти та цінні подарунки.


Автор: ТУ МНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2012, 14:25 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації