Вхід | Реєстрація

Право на звернення

РЕАЛІЗУЙ СВОЇ ПРАВА НА ІНФОРМАЦІЮ та НА ЗВЕРНЕННЯ

З початку 2012 року до Кременчуцької ОДПІ звернулись 58 платників податків, які запитували інформацію щодо надання копій податкової звітності, стану розрахункових рахунків з бюджетом та з питаннями контрольно-перевірочної роботи. Щодо звернень громадян, то їх з початку року надійшло 229.

Переважна кількість звернень громадян стосувалась роз’яснень податкового законодавства, контрольно-перевірочної роботи та оподаткування доходів, отриманих від підприємницької діяльності. Серед загальної кількості звернень розглянуто 223 заяви, 2 інформаційних запита та 4 скарги. Крім того, керівництвом Кременчуцької ОДПІ проведено 25 особистих прийомів громадян.

В Кременчуцькій ОДПІ створені всі належні умови для реалізації платниками податків права на доступ до публічної інформації, своєчасного та якісного їх розгляду.

Для отримання відповіді на запит платнику податків необхідно дотриматися вимог до  складання та подання запиту. З метою  спрощення процедури оформлення запитів затверджені форми  запитів  на інформацію, порядок їх складання та інструкція щодо подання.

Слід зауважити, що не кожна інформація є доступною для запитувачів. Наприклад, інформація про особу (юридичну або фізичну) є конфіденційною. І запит на інформацію однієї особи про іншу не буде задоволений. 

Порядок складання та інструкцію щодо подання запиту на інформацію розміщено на стендах Центру обслуговування платників податків Кременчуцької ОДПІ за адресою: м. Кременчук, вул. Красіна, б.76.

Кременчуцька ОДПІ нагадує платникам податків, що з початку 2012 року за телефоном (044) 284-00-07 функціонує “Пульс податкової”унікальний сервіс від ДПС України, який приймає звернення громадян з проблемних питань роботи відомства.


Автор: Відділ забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2012, 11:23 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації