Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі провели урочисте підведення підсумків святкування Дня міста

В Автозаводському райвиконкомі провели урочисте підведення підсумків святкування Дня міста

16 жовтня, голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко зібрав керівників підприємств, навчальних закладів, депутатів, військових, працівників райвиконкому та всіх тих, хто активно приймав участь і допомагав райвиконкому в організації чисельних святкових заходів до Дня міста для того щоби подякувати їм за допомогу. Урочистості проходили в палаці культури «Нафтохімік» і супроводжувалися виступами творчих колективів художньої самодіяльності палацу та військового оркестру 107 реактивного артилерійського полку . Володимир Коваленко розповів про роботу, проведену в Автозаводському районі до святкування Дня міста та 69-ої річниці визволення Кременчука від фашистських загарбників, демонструючи на екрані фотографії із святкових заходів. Він нагадав про проекти «Пам'ять про війну єднає» та «До всіх вершин життя приводе праця!», про відпочинок 501 ветерана у районному спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник», роботу університету третього віку, проведення мітингу-реквієму та параду у Великій Кохнівці, а також свят вулиць, назви яких пов’язані з війною, про святкування Дня Мира та про багато інших заходів, проведених райвиконкомом напередодні Дня міста. Володимир Коваленко подякував за надану допомогу та вручив присутнім Листи подяки Автозаводської районної ради. У відповідь директор Кременчуцького заводу технічного вуглецю В’ячеслав Яворський відмітив ініціативу, активність та наполегливість Автозаводської районної ради і її голови, та їх постійну турботу про ветеранів. Теплі слова на адресу працівників Автозаводського райвиконкому сказали директор ВПУ №7, депутат Полтавської обласної ради Микола Несен, та віце-президент ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин», депутат Автозаводської районної ради Михайло Косих. В урочистому підведені підсумків святкувань також прийняв участь епіскоп Кременчуцький та Лубенський владико Миколай.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2012, 09:18 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації