Вхід | Реєстрація

30 жовтня відбудеться XХІІ сесія Автозаводської районної ради

Чергова XХІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука відбудеться 30 жовтня о 14.00. Відповідне рішення прийнято на спільному засіданні Колегії райради та Дорадчої ради у понеділок, 15-го жовтня. На сесії депутати заслухають звіт про хід виконання повноважень у сфері соціального захисту, з яким виступить начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Автозаводської районної ради Лідія Глоба, та уточнять показники районного бюджету на 2012 рік. У порядку денному сесії також розгляд низки земельних питань: про безоплатну передачу у власність громадян та в оренду 11-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків і садівництва, 8-ми – для будівництва індивідуальних гаражів, та про передачу 3-х земельних ділянок в оренду для городництва. Всього на розгляд депутатів виноситься 11 питань. Цього тижня проекти рішень, що виносяться на сесію районної ради, обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2012, 12:12 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації