Вхід | Реєстрація

В Лубнах відбулось засідання студентського круглого столу

 В Лубнах відбулось засідання студентського  круглого столу

Цими днями на базі Лубенської міської ради відбулося засідання студентського круглого столу «Проблеми толерантності та досвід їх вирішення».

У заході взяли участь студенти провідних навчальних закладів  міста, представники молодіжної громадської організації «Твій Світ», волонтерських загонів та державних молодіжних служб. Відкрив засідання круглого столу голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур. Він позначив теми і завдання подібних заходів та надав слово начальнику відділу в справах сім’ї та молоді Світлані Скибі. Вона зробила доповідь на тему «Проблеми толерантності: дії молоді».Скиба звернулася з пропозицією загальних правил дискусії, зупинилася на ролі участі студентів в суспільному житті і підкреслила важливість співпраці державної служби з молоддю міста. В рамках проекту «Молодіжний дебатний центр «Дитяча рада прав людини» проводились дослідження по цій темі, з результатами яких були ознайомлені присутні.

При обговоренні були висловлені цікаві думки і судження. Так, студентка Лубенського медичного училища  Евгенія Німець переконана, що термін «толерантність» відповідає потребам студентської молоді.

В цілому, на круглому столі були обговорені питання реалізації молодіжних ініціатив, спрямованих на підтримку і розвиток толерантності, а також організації спільних культурно-просвітницьких заходів.

Було зазначено, що в місті проводиться низка культурно-освітніх заходів, спрямованих на виховання у молоді толерантного ставлення до представників різних національностей, культур, меншин. Серед них: тренінги, круглі столи, майстер-класи, конкурси. Вперше в місті були проведені такі просвітницькі заходи, як «Табір дебатів». Восени 2012 року пройде конкурс соціального відео «Толерантність очима молоді», на якому представники навчальних закладів міста презентують свої відео роботи. Сьогоднішнє засідання круглого столу ефективним майданчиком для спілкування, обміну досвідом та розробки нових проектів. Нагадаємо, що захід відбувся за підтримки Фінського Фонду Місцевого Співробітництва.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2012, 09:13 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації